TORRES JOALHEIROS LOUNGE
JEWELRY PRIVATE LOUNGE
_____
TORRES JOALHEIROS LOUNGE
JEWELRY PRIVATE LOUNGE
_____
TORRES JOALHEIROS LOUNGE
JEWELRY PRIVATE LOUNGE
_____
TORRES JOALHEIROS LOUNGE
JEWELRY PRIVATE LOUNGE
_____
TORRES JOALHEIROS LOUNGE
JEWELRY PRIVATE LOUNGE
_____
Site
Lisbon, Portugal
Area
160,00 m2
Client
Torres Joalheiros
Status
Competition
Theme
Interior Design
Program
Retail, Mixed use
Year
2018
Team
Bruna Serralheiro, Vera Nunes

PRIVATE LOUNGE | TORRES JOALHEIROS

Located in Avenida da Liberdade, this Jewelry private lounge is designed to serve its clients with privacy in an elegant environment. Its interior space is frosted by a rounded shape, where luxury, privacy and elegance together are designed to drive this concept into creating a gallery path that leads to a final secret ending.
The environment suggests the contemplation of a library full of history and refinement, intercepted by private places of leisure and business. The dynamism and exibility of its design allows its use to adapt to each moment, each client.